Fraktpolicy

Vårt mål er å tilby deg de beste fraktalternativene, uansett hvor du bor. Vi leverer til hundrevis av kunder over hele verden hver dag, og vi streber etter å gi deg tjenester på høyeste nivå.

Vi jobber med forskjellige artister og produsenter over hele verden. Dette er årsaken til leveringstidene nedenfor. Husk at det også er grunnen til at vi kan tilby så fantastiske priser på produktene våre.

Fraktfrakt: 4PX、YunExpress、Wanb Express、UBI

Bestillinger behandles når betalingen er akseptert.

-------------------------------------------------- ------------------------------------------

FRAKT OG EKSPEDISJON

Med travle spesielle anledninger inkludert (men ikke begrenset til) Valentinsdag, kvinnedag, morsdag, farsdag, uavhengighetsdag, Halloween og jul, kan ETA forlenge noen dager lenger.

Land

 

Generell Last

NOR

Gjennomsnittlig tid (virkedager)

11-14

Vennligst merk:

  1. Tidsrammen ovenfor gjelder kun for bestillinger til de ovennevnte landene med standard forsendelsesmetoder.
  2. Levering til militære regioner er foreløpig begrenset. Vi beklager uleiligheten.
  3. De fleste av våre bestillinger behandles og sendes innenfor tidsrammen vi tilbyr ovenfor. Tidsperioden ovenfor er imidlertid bare omtrentlig og kan variere i individuelle tilfeller. Enkelte varer/bestillinger kan kreve en lengre forsendelses- og/eller leveringstidsramme.
  4. Internasjonale bestillinger : Det kan ta flere dager hvis bestillinger må gå gjennom tollen. Vi har ingen innflytelse på tollprosessen og beklager eventuelle ulemper som følge av leveringsforsinkelser som følge av dette.
  5. Når bestillingen er klar til å sendes, vil en sporingslenke bli sendt til e-posten din slik at du kan følge pakken din hele veien hjem.

FRAKTKOSTNAD

  1. Gratis frakt for bestillinger over 499 kr over hele verden
  2. Behandlingstid: 3-7 dager

Fraktmetoder

Fraktkostnad

4PX

49 kr per bestilling

YunExpress

49 kr per bestilling

Wanb Express

49 kr per bestilling

UBI

49 kr per bestilling

 

ORDRESPORING

Du vil motta en bekreftelsesmail med en sporingslenke slik at du kan følge bestillingen din hele veien hjem! Det kan ta 5-7 dager før transportøren kan skanne pakken din inn i systemet sitt.

Hvis du prøver å spore pakken din og det ikke er tilgjengelig informasjon, betyr det bare at transportøren ikke har behandlet pakken din ennå. Når pakken skannes inn i systemet, vil sporingshendelser fylles ut på sporingssiden.

Hvis det er over din beregnede ankomstdato, vennligst kontakt oss, så kan vi ordne dette for deg.

FEIL ADRESSE

Pass på at du oppgir riktig adresse i kassen fordi vi ikke er ansvarlige hvis bestillingen din blir levert til feil adresse.

Hvis du kontakter den siste miletransportøren etter at bestillingen har forlatt vårt lager og ber dem om å videresende eller omdirigere pakken din, er vi ikke ansvarlige hvis den pakken blir borte, stjålet eller skadet.

Kundeservice er vår første prioritet, og vi vil gjøre alt vi kan for å ta vare på deg. Takk for at du vurderer freijord , og hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss via: service@freijord.com